Bi se nam pridružili? Dobrodošli na finalni testni vožnji …

 

Vrhunec izbora za slovenski avto leta 2019 bo – tako kot pri izboru Slovenski avto leta 2018 – znova potekal sredi januarja v AMZS centru varne vožnje na Vranskem, kjer bomo vsi sodelujoči novinarji, člani uredništev medijev, ki sodelujejo v izbiri Slovenskega avta leta, vseh izbranih finalistov zapeljali po poligonu, jih temeljito preskusili tudi v nadzorovanem okolju, jih premerili in primerjali – ter s pomočjo postavljenih kriterijev odločili o zmagovalcu.

Na tokratni finalni dogodek pred razglasitvijo najboljšega bodo posamezni mediji vabili tudi vse voznice in voznike. Kdor bi rad preskusil finaliste, se z nami pogovorili o tehničnih lastnostih, novostih in zanimivostih – ali pa si le od bliže pogledali, kako avtomobilski novinarji delamo –, je vabljen, da se prijavi na finalno prireditev izbora Slovenski avto leta 2019.

Skrbno zasledujte posamezni medij, ki ga berete, poslušate, gledate, brskate po njem. Vsak od njih bo objavil poziv. Med prispelimi prijavami pa bo posamezno uredništvo sodelujočih medijev izžrebalo pet udeležencev.